Mönkijä moneen käyttöön

Segway-Snarler-08-21YM-skeittiparkki-06

Nuorisolle kulkupeliksi

Itsenäistyvälle nuorelle traktorimönkijä on oivallinen kulkupeli. Sillä matkat kouluun, kylille, kavereille ja harrastuksiin onnistuvat omatoimisesti jopa ympäri vuoden. Nelipyöräinen ja nelivetoinen mönkijä pääsee perille asti myös talvikelillä.

Traktorimönkijä on järkevässä ajossa turvallinen. Vankka rakenne tekee mönkijästä kuljettajalle (ja myös matkustajalle) selvästi turvallisemman vaihtoehdon kuin monet muut nuorisolle tarjolle olevista laitteista. 

Vakuutusmaksut ovat traktorimönkijässä kohtuullisen pienet (mopoautoon verrattuna) ja mönkijää voi kätevästi hyödyntää myös pihan huoltotöissä. Puskulevyn kanssa teet lumityöt vaivattomasti ja pienen peräkärryn avulla hoidat pienten kuormien kuljetuksen näppärästi. Mönkijää voit hyödyntää myös raskaiden taakkojen siirtelyssä vinssin avulla. Kaiken lisäksi mönkijät säilyttävät myös arvonsa hyvin ja ovat haluttua tavaraa käytettynä.

Segway-Snarler-21YM-17062021-a-012

Maastoajeluun ja metsäretkelle

Mönkijä on suunniteltu vaikeakulkuiseen maastoon, missä muilla kulkuneuvoilla ei pääse etenemään. Vauhtiveikoille on omat ATV-harrasteyhteisönsä ja kokematon voi päästä mönkijäharrastuksessaan alkuun osallistumalla järjestetylle mönkijäsafarille.

Metsästäjälle mönkijä on oiva apuri suurriistan siirtelyyn ja jahtipaikoille pääsemiseen nopeasti.

Mönkijällä myös kalastuksen harrastajat pääsevät helposti siirtymään parhaille kala-apajille. Myös sienimetsälle, mustikkaan ja luontoretkille pääset kätevästi mönkijän kyydillä.

Kesämökillä mönkijä toimii hyvänä apuna veneen laskussa ja pihatöissä. Polttopuut siirtyvät kevyesti peräkärryn kyydissä ja routavaurioisen hiekkatien routapahkurat saat mönkijän ja lanan avulla tasoitettua. Töiden jälkeen onkin hyvä siirtyä hauskaan vapaa-ajan viettoon ja seikkailla mönkijällä uusilla reiteillä niin luonnonhelmassa kuin kylillä. 

Segway-Snarler-04-21YM-klabit-04

Monipuolinen hyötyajoneuvo

Mönkijän hyötykäyttökohteet ovat lähes rajattomat. 

Taloyhtiön ja suuren pihan huoltotyöt onnistuvat mönkijällä vaivattomasti. Lumilevyn kanssa teet isommankin alueen lumityöt nopeasti ja selkää säästäen. Tavaroiden kuljetus paikasta toiseen onnistuu peräkärryn avulla, ja vinssin avulla saat siirrettyä juurakot ja muut painavat taakat pihallasi.

Metsätöissä mönkijä on korvaamaton apu. Mönkijän avulla pääset liikkumaan tiheämmässäkin metsässä ja siirtelet kaatuneet puut vinssin avulla paikasta toiseen.

Maatilan töissä voit hyödyntää mönkijää isommissa siirtymisissä pelloille ja palstoille, eläinten ruokinnassa, tilan huoltotöissä ja kuormien kuljetuksessa. 

Hevostalleilla siirtelet painavat rehukuormat ja juoma-astiat aitauksille pidemmänkin matkan päähän. Ratsastuskoulut ja esteratsastajat arvostavat mönkijän apua esteiden ja puomien siirtelyssä ja ratsastuskentän pohjan muokkaat kätevästi mönkijään kiinnitettävän lanan avulla.

Mönkijä on myös suosittu hyötyajoneuvo ammattikäytössä. Muun muassa monet pelastuslaitokset, sähkölaitokset, kiinteistöhuollot, kaupunkien viheryksiköt, rajavartiosto ja puolustusvoimat luottavat työssään mönkijöiden apuun.

Segway-Snarler tallitoissa 08-2021003

Katso Segway-mallisto

Löydä lähin jälleenmyyjä

Näin käytät Segway Snarlerin vinssiä: 

Sulje
Sulje